Sylvana_pasfoto_v2

Sylvana Timmer de veerkracht achter Mollitiam

Ik vind het een belangrijk uitgangspunt dat je veerkracht weer in balans komt.
Deze veerkracht wordt grotendeels bepaald door hoe wij ervaringen beleven en
relativeren. Als deze in balans is kan je beter tegenslagen verwerken en daarvan
herstellen. Het vertrouwen in jezelf zal vergroten en dit helpt je beter om te gaan
met veranderingen zowel privé als binnen je werk. Daarnaast vind ik het belangrijk
een aanpak te vinden die aansluit bij de persoon en te werken vanuit de krachten
en mogelijkheden.

Mijn kernwaarden

 

1. Holistisch

Alles is in mijn ogen met elkaar verbonden. Ik kijk niet alleen naar de klacht, maar naar het complete plaatje. Het ontstaan van klachten is vaak niet te wijten aan één oorzaak

2. Flexibel

Flexibiliteit hoort bij de functie in mijn ogen. Mocht het zo zijn dat je liever niet op je werk of bij mij in de spreekkamer de gesprekken wilt voeren, maar je veiliger of prettiger voelt aan je eigen keukentafel dan is dit geen probleem. Ik vind het belangrijk dat jij je zo prettig en veilig mogelijk voelt. Ook kijk ik samen met jou wanneer de gesprekken het beste te voeren zijn. Daarnaast ben ik
op verschillende manieren goed te bereiken.

3. Transparant

Ik vind het erg belangrijk om transparant te blijven naar zowel alle betrokken partijen om frictie te voorkomen. Dit uiteraard met inachtneming van de huidige privacywetgeving.

4. Respectvol

Wat voor mij belangrijk is, is om mensen in zijn of haar waarde te laten. Dat betekent maatwerk en houdt in dat dezelfde klacht bij verschillende personen een verschillende aanpak en methodiek vragen.

Consult inplannen?